Dr. Schüsslerin solumineraalit

Antlizt-analyysi on kasvoissa näkyvistä tunnusmerkeistä tehtävä, Dr. Schüsslerin kehittämään solumineraaliterapiaan perustuva ja siitä myöhemmin Dr. Hickethierin kehittämä ainutlaatuinen ja nykyisin vain harvojen hallitsema tutkimusmenetelmä, jonka avulla voidaan yksilöllisesti todeta kasvojen ihon värityksen, paikallisten värimuutosten, eri rasvaisuuksien, kiiltojen, ryppyjen ja muiden ihonpinnan muutosten perusteella tutkittavalla henkilöllä olevat kivennäisaineiden puutostilat.  Sen pohjalta annetaan suositus hänelle tarpeellisista hienojakoisista solumineraaleista.

Antlitz-analyysiin palaute saadaan tunnissa, heti ensimmäisen käynnin yhteydessä. Kyseessä ei ole lääketieteellinen diagnoosi, vaan mineraalipuutoksia kuvaava analyysi.

Solumineraalihoidossa kehon paraneminen lähtee käyntiin yhdestä sen tärkeimmästä ja pienimmästä yksiköstä eli solusta. Lisäksi hoito on yksilollinen eli käytössä ovat vain ne solumineraalit, joita kukin juuri sillä hetkellä tarvitsee. Vaikka antlitz-analyysi tehdään kasvoilta, hoidossa on kyse kuitenkin koko kehon hoidosta. Kun koko kehon kunto kohenee, näkyy se myös kasvojen ihossa, eli kasvoissa näkyneet puutostilojen tunnusmerkit heikkenevät tai jopa katoavat.

Dr Schusslerin kehittämät ainutlaatuiset, hienojakoiset, laimennetut solumineraalivalmisteet voidaan hyödyntää suoraan solun ravitsemiseksi. Ne imeytyvät tehokkaimmin suun ja nielun limakalvon kautta suoraan ihmisen verenkiertoon ja sitä kautta soluun. Ne auttavat samanaikaisesti kehoa käyttämään hyväkseen myös normaalista ravinnosta ja lisäravinteista saatavia vastaavia, karkearakenteisempia kivennäisaineita.

Lisää solumineraaleista ja sen historiasta http://www.solumineraalit.fi.