Salus-Balanssi

Salus-Balanssi, terveyden tasapaino, sitähän me kaikki haluamme, eikö vaan 🙂

Jotta tasapaino säilyisi, tulee meidän jokaisen joskus pohtia mikä tuon tasapainon saa horjumaan.

Jo pienikin vinkki omalta keholta kannattaa ottaa todesta, toistuva päänsärky ym toistuvat epämääräiset kiputilat, unihäiriöt, pitkäaikainen ummetus/ripulointi, hormonaalinen epätasapaino: kk kierto, väsymys, unettomuus, aivoväsy, unohtelu, painonhallinta, iho-oireilut, lapsettomuus, stressitila, ärtymys, itkuisuus, kiukuttelu…nämä muutamia esimerkkejä siitä miten keho sinulle viestittää, että jotakin on pielessä.

Ja mitä aiemmin havahdut kuuntelemaan itseäsi, omaa kehoasi, sitä helpompaa ja nopeampaa on tasapainon palauttaminen.

Aina se ei kuitenkaan ole näin yksinkertaista, tarvitsemme lääketieteen tutkimuksia, hoitoja, leikkauksia jne, kiitos niistä.  Meillä on kuitenkin kaikilla omat parantavat voimavarat kehossamme, joihin voimme vaikuttaa elintavoillamme, mutta joskus tarvitsemme myös ulkopuolista apua niiden herättämiseen.

Salus-Balanssin tarjoamat hoidot ovat näitä omien parantavien voimavarojen herättelijöitä, kivut vähenevät, immuunipuolustus vahvistuu ja stressitilat vähenevät, elämä vaan tuntuu niin rennommalta ja keveämmältä.

Homeopaatiksi valmistuin 2007 ja Antlitz-analyysit ja Dr Schusslerin solumineraalit tulivat mukaan 2010. Refleksologina/koko kehon vyöhyketerapeuttina toimein vuodesta 1998 lähtien vuofen 2019 elokuun loppuun asti.